Jdi na obsah Jdi na menu

O nás


Vážené dámy, vážení pánové, vážení obchodní partneři, dovolte, abychom se Vám představili.

Působíme v oblasti vedení účetnictví, účetního, ekonomického a daňového poradenství. Naše kancelář byla založena v roce 1994 podnikatelkou RNDr. Jarmilou Smetanovou jako účetní kancelář a od roku 1995 byly naše služby rozšířeny o účetní, ekonomické a daňové poradenství. Od této doby se specializujeme na zajištění komplexní péče o klienta v oboru vedení účetnictví, účetního poradenství, daňového poradenství a ekonomického poradenství jak pro drobného řemeslníka, tak i pro velkou firmu.

Naším cílem je zjednodušit život firmám, podnikatelům i občanům a přenést část starostí na naše bedra. Snažíme se, aby se naši klienti lépe orientovali v platných zákonech, aby je mohli lépe aplikovat v praxi a aby se pokud možno vyhnuli případným nežádoucím sankcím ze strany státních orgánů a tím pádem aby se mohli věnovat těm činnostem, které jim přinášejí zisk i obživu. V současné době se takto staráme o více než 250 klientů, jak fyzických tak i právnických osob.

Všichni pracovníci naší kanceláře se průběžně vzdělávají, aby byli schopni vyřešit Vaše problémy z oblasti účetnictví a daní, aby byli schopni reagovat na neustále se měnící zákony, i když v poslední době je to opravdu těžký oříšek. Svou práci vykonáváme s vysokým nasazením, řádnou péčí - dodržování mlčenlivosti je pro nás samozřejmostí. Za vykonanou práci ručíme. Pokud by došlo k případné penalizaci klienta chybou způsobenou pracovníkem naší kanceláře, jsme pro tento případ pojištěni.

Těšíme se na spolupráci s Vámi!