Jdi na obsah Jdi na menu

 

Jakékoliv Vaše dotazy týkající se našich služeb Vám rádi zodpovíme.  Napište nám.

 
 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AcottAnync - Blood Pressure : Blood pressure plan

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/achat-cialis-securite/

AExoldSporprap - Elevated Blood Force associated with older people

Pression arterielle est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-du-cialis-dans-les-pharmacie/

Albertreuts - How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

The men's prostate is central to the section of a male's reproductive system. It secretes fluids that assisted in the transportation and activation of sperm. The prostate is found just while watching rectum, below the bladder and all around the urethra. When there is prostate problem, it will always be very uncomfortable and inconvenient for your patient as his urinary method is directly affected.

The common prostate health issues are prostate infection, enlarged prostate and cancer of the prostate.



Prostate infection, often known as prostatitis, is regarded as the common prostate-related condition in men younger than 55 years. Infections from the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis may be the least common of all varieties of prostate infection. It is due to bacteria located in the large intestines or urinary tract. Patients may feel fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to alleviate the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is often a condition connected with a particular defect in the gland along with the persistence presence of bacteria in the urinary tract. It can be brought on by trauma to the urinary tract or by infections originating from the rest from the body. A patient may go through testicular pain, back pains and urination problems. Although it is uncommon, it could be treated by removal of the prostate defect accompanied by making use antibiotics and NSAIDs to deal with the redness.

Non-bacterial prostatitis makes up about approximately 90% of prostatitis cases; however, researchers have not even to determine the sources of these conditions. Some researchers think that chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other believe intensive exercise and high lifting might cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an effective diet is important. These are some from the steps you can take to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is critical for overall health and it will also maintain the urinary track clean.

2. Some studies claim that a number of ejaculations a week will help to prevent cancer of prostate.

3. Eat red meat without excess. It has been shown that consuming more than four meals of beef per week will increase the likelihood of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a proper diet with cereals, vegetable and fruits to make sure sufficient intake of nutrients necessary for prostate health.

The most critical measure to look at to make sure a wholesome prostate is to go for regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you need to opt for prostate examination at least once per year.

ivana.stejskalova@centrum.cz - dotaz na cenu účetnictví

Dobrý den - oslovuji vás ohledně přibližné částky pro firmu mého kamaráda: firma je s.r.o. a má nyní 16 zaměstnanců kmenových. Převážně tito zaměstnanci pracují na zakázkách v zahraničí. Firma má přibližně v roce 2016 = 2.600 řádků účetního deníku, 3 firemní auta na silniční daň, bankovní účet v Kč a EUR, platby kartou v Kč a EUR, někdy i v další zahr.měně. Pokladna v Kč, EUR, dánské koruny, forinty. Dodavatelských faktur cca za rok 2016 do 300 ks vč. faktur v cizí měně (za rok asi 100), nyní je třeba i evidence prací a materiálu na výstavbu firemní haly. Firma je plátce DPH, vystavuje se DPH, KH i SH. V ceně by mělo být započteno poradenství a občas vyřízení A1 pro zaměstnance na OSSZ (takže i cestovné). Mzdy jsou zasílány na účet, odvody přes datovou schránku, 1x srážky (výživné). Prosím o vaši přibližnou cenu na srovnání s nynější z důvodu předloženého návrhu na zvýšení. Firma je bezproblémový platič, uvažuje o přestupu, ale jednatel nepřejde k firmě, která nacení částku za práci a po půl roce nebo roce hned navýší. Děkuji za odpověď

CasiEmuts - Test, just a test

Hello. I'm Jeff

Michal Mocko - Daňové přiznání : soukromá osoba

Dobrý den, potřeboval bych udělat daňové přiznání pro mou osobu a manželku (toho času na rodičovské dovolené), máme dvě hypotéky a pronajímám byt, neorientuji se přesně v tom co si můžu napsat do výdajů/příjmů.
Ddkujinza eventuální schůzku.
Michal Mocko

Miklík - Účetnictví BONTE intes EU s.r.o.

Dobrý den

K 31.12. 2017 nám končí účetní a hledám kdo bude pokračovat od 1.1.2018..

Moje firma BONTE intes EU s.r.o. má malý eschop cca. 100 faktur za rok (faktury si vystavuji sám) .. a pronajímám 3 byty a 3 garážové stání.
Zaměstnance nemám..., .

Účetnictví je dáse-říct každý měsíc stejné...

Poptávám vedení účetnictví uvedené firmy...

Jaká bude předběžná cena..

děkuji s pozdravem Michal Miklík

Zuzana Novotna - FO zdanovani prijmu ze zahranici

Dobrý den,

přiblížím svoji situaci, otázky budou na konci.

V roce 2016 jsem pracovala v Norsku do září. Od srpna jsem pracovala zároveň v ČR. V Norsku jsem v tomto roce měla 4 zaměstnavatele, v ČR 2. Po celou dobu 2 děti toho roku 5 a 7 let, ve výhradní péči. Nejsem rozvedená, dle Norského království jsme v oficiálním stavu separace (od r.2015). Otec dětí je Čech, žijící v zahraničí.

V loňském roce mi také budoucí exmanžel daroval jeho ideální polovinu nemovitosti (nabytá před manželstvím, tudíž nespadala do SJM), ale očividně jsem to "nestihla" oznámit FÚ. Do té doby jsem platila daně z vlastnictví nemovitosti. Jen není zaplacena daň z daru?

Všechny účetní mě odesílaly na FÚ, tento úřad mi oznamil, ať si vše vyplním sama. Moje otázky: máte zkušenosti s podobnými případy a pomůžete mi vše vyřešit ke spokojenosti? Kolik mě to bude stát?
Jak jsem naznačila výše, penězi jako samoživitelka neoplývám. Potřebuji však pomoci, abych svojí chybou případně nespadla do větších problémů.

Děkuji za odpovědi a přeji příjemný start v novém týdnu,

S pozdravem,

Z.Novotná
tlf.724 284 713

Jiřina Denková - Revize účetnictví pro SVJ

Vážená paní, vážený pane, chtěla bych se zeptat, kolik by stála kontrola správnosti vedení účetnictví SV za jeden účetní rok. Děkuji Vám. Jiřina Denková, tel. 777566150

Ondrášek Martin - Dotaz na vyúčtování daní za rok 2013

Dobrý den, chci se zeptat kolik by stálo vyúčtování daní za rok 2013? Jsem fyzická osoba a minulý rok jsem byl 4 měsíce na ÚŘADU PRÁCE a od května jsem nastoupil do zaměstnání.A nikde jinde jsem nebyl.Děkuji za odpověd. S pozdravem a přáním hezkého dne. Ondrášek Martin 608106261

REFI- Krylová L. - změna účetní - účetní program Pohoda

Dobrý den, chci se zeptat v jakém účetním programu účtujete. Uvažujeme o změně účetní, a my pracujeme s programem Pohoda.
Děkuji krylová