Jdi na obsah Jdi na menu

Zahrnuje zejména vedení daňové evidence v souladu s platnými předpisy (dříve také peněžní deník), vedení knihy pohledávek a závazků, pokladen, zpracování bankovních výpisů, evidenci majetku, apod.


Současně je vedena evidence pro DPH (u plátce DPH), kontrola vedení skladové evidence – VAP v maloprodejnách, zpracování měsíčních, kvartálních a ročních závěrek a průběžné metodické vedení klienta dle jeho potřeb. Zpracování roční závěrky je zahrnuto v ceně za vedení daňové evidence v případě, že je klientovi zpracováváno i přiznání k dani z příjmů.


Položka Cena
Základní paušál dle složitosti, obratu a rozsahu poskytovaných služeb min 699 Kč/měsíc
Za řádek daňové evidence, knihy pohledávek a závazků – u neplátce 21,64 Kč
Za řádek daňové evidence, knihy pohledávek a závazků – u plátce DPH 32,46 Kč


Uvedené ceny zahrnují i evidenci běžného drobného investičního majetku, i dlouhodobého IM včetně jeho daňových odpisů. V případě složitějších účetních a daňových operací (zejména se jedná o operace s nemovitostmi) bude k základním cenám účtována přirážka dle skutečně provedených prací v hodinové sazbě. V případě velkého množství stále se opakujících dokladů může být klientovi poskytnuta sleva z ceny. Tato sleva bude konzultována s klientem individuálně.

 

 

Jazyky

ČeštinaEnglishRuština